Home » Skoltidningens redaktion

Skoltidningens redaktion

Många elever tycker att det är en självklarhet att skolan har någon form av skoltidning; det tycker även jag. Därför erbjöd jag mig att ansvara för denna grupp under elevens val och jag är glad över att hela 14 elever har valt att delta i arbetet under första perioden fram till höstlovet vecka 44.

Redaktionen består av elever från de tre högstadieklasserna men har för avsikt att spegla även vad som händer på andra stadier. Detta genom uppsökande verksamhet. Vi kommer att publicera alstren allteftersom de blir klara och hoppas ni finner innehållet intressant.

av Kristina Klempt, lärare och redaktör

Redaktören tillsammans med delar av redaktionen.

Ny redaktion
Redaktionen för sista delen av höstterminen består av två elever från klass 7. Det är aldrig kvantiteten som är viktig utan kvalitén. Dessa två reportrar arbetar hårt. Ni kan läsa Eliasz reportage om Novelltävlingen och Rohils intervju med klass 9 efter deras Luciatåg.

Eliasz, Rohil och redaktören själv. Ett bra team!

Vårterminen 2016

Skoltidningens redaktion konkurrerar med många andra roliga aktiviteter på Elevens val. Därför är det roligt att kunna hälsa Fredrik Andersson, klass 7, tillbaka till redaktionen. Fredrik är oerhört kreativ och gillar att skriva.

Skoltidningens redaktion januari 2016

Fredrik Andersson, klass 7, och tidningens redaktör Kristina Klempt, lärare.