Home » Aktuellt » Lite feedback från Facebook

Lite feedback från Facebook

”Stort tack för denna fina dag och för det fina arrangemanget! Underbart att få återse systrarna, alla fröknar, magistrar och skolkamrater. Ser fram emot nästa gång 🙏”

”Mina varma kramar till systrarna, ni är verkligen saknade 😍ni har betytt så mycket för oss, jag är jätte ledsen att jag missar det här ännu en gång 😌jag saknar mina stunder med dessa underbara systrar och lärare, jag är jätte glad att mina tre barn fick gå hos er i skolan. Ni anar inte hur tacksam jag är för dem tiden, och dessa år med er 🌺😘😘😘ni är guld värda🙏🏻💫💫”

”Oj blir så rörd då jag ser er systrar. Synd att man inte kunde komma. Hade varit jättekul att träffa er.”

 

”Jag önskar att jag kunde vara med er denna jubileumsdag idag och fira skolan o dess lärare, men har ingen möjlighet. Är med er i mina tankar! Till systrarna: Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på mina grundskoleår. Ni gav sååå mycket kärlek, kunskap o trygghet. Har mycket att tacka er för o är verkligen ledsen att jag inte kan vara med er personligen idag. Till alla nuvarande lärare: Gud välsigne er alla med mycket ork, tålamod, uthållighet och kärlek! Hjärtinnerligaste Hälsningar från ”gammal elev”

”Tack för en mycket rolig och välorganiserad dag! Roligt att vara där!”

Avgångsklass 1975

”Mycket fint jubileumsfirande och så roligt att träffa lärarna och systrarna! Tack!”

”Så roligt det var att återse vår skola och få träffa våra fina systrar samt före detta elever. Jag blev tårögd av kramar och alla minnen som dök upp. S:t Eriks Katolska Skola , dess lärare samt elever har en väldigt speciell plats i mitt hjärta! Stor kram till er alla och tack för den fina lördagen.”

 

Arkiv